Παλέτες, Ξυλοπαλέτες, Ξυλοκιβώτια: Παλετοποιία Β. Μουστής ΟΕΕ

Αγορά - Πώληση - Ενοικίαση Παλετών

Η Β. Μουστής ΟΕΕ είναι η μεγαλύτερη παλετοποιία της χώρας και είναι σε θέση να καλύψει απεριόριστες ανάγκες για παλέτες σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα για να καταφέρουμε να σας εξυπηρετούμε παντού και πάντοτε με χαμηλότερο κόστος και υψηλή αξιοπιστία από τη Θεσσαλονίκη ώς την Αθήνα και την Κρήτη και από την Πάτρα και τα Ιωάννινα έως τη Ρόδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παλέτες: θερμική απεντόμωση

Η νομοθεσία όσο αφορά τις εξαγωγές σε τρίτες χώρες ορίζει πως θα πρέπει οι παλέτεςνα είναι θερμικά επεξεργασμένες και να φέρουν σήμανση σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ISPM 15, έτσι ώστε να αποτρέπεται η ανάπτυξη μικροοργανισμών. Η θερμική επεξεργασία και απεντόμωση παλετών είναι ένα διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει την ασφάλεια των προϊόντων (ειδικά των τροφίμων) και είναι σημαντικό για την υγεία όλων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξυλοκιβώτια και ειδικές κατασκευές

Παρασκευάζουμε ξυλοκιβώτια σε κάθε διάσταση και μέγεθος, ανοιχτά ή κλειστά, ξυλοκιβώτια πάνω σε παλέτες, σκελετοκιβώτια με επένδυση ή χωρίς από υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διεθνείς μεταφορές, όπως τα Oriented Strand Board O.S.B. κτλ. συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης.

Διαβάστε Περισσότερα

Παλέτες, Ευρωπαλέτες και διάφοροι τύποι παλέτας.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στη λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού είναι η συσκευασία των διακινούμενων προϊόντων. Τα καταναλωτικά αγαθά πρέπει να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται με ασφάλεια αλλά και τηρώντας στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής απαραίτητους για την προστασία των προϊόντων. Η συσκευασία, μεταφορά και αποθήκευση των στοιβάξιμων προϊόντων γίνεται με τη χρήση ξύλινης παλέτας.

Διαβάστε Περισσότερα
Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses
Copyright © 2014 Β. Μουστής ΟΕΕ, Κατασκευή-Εμπόριο Παλλέτας, Τέμενη Αιγιαλείας. Επίσημος εταιρικός ιστότοπος:moustis.gr | Φιλοξενία: